June 28, 2006
ارمنستان

پارسال این موقعها بود که رفتم ارمنستان؛که یه شهر کوچولوی جمع و جور خوشگل بود:)

با دختر هایی زیبا و پسر های به طرز فجیع بد تیپ!یعنی مثلا توی بهترین رستورانش با گرم کن میومدن!در این حد بد تیپ:)

توی شهر پر بود از کلیساهای خوشگل ،مجسمه های زیبا،موزه های بسیار عالی!یه سالن اپرای خوب هم داشتند!

یه دریاچه خوشگل هم داشتند به اسم سوان که خودشون میرفتن توش فکر کنم حس میکردند هوا خیلی خوبه در هر حال من با کاپشن بودم او ن لحظه!!!

شهر پر از جاهای دیدنیه زیباست!به راحتی 2 هفته جای دیدنی داره.سالن های بولینگ و بار های خوشگل همراه با موزیک های عالی میتونی توی شهر پیدا کنی.
بعد از ایتالیا که غذاهاشو کلی دوست داشتم ارمننستان هم از نظر غذا عالی بود!حداقل من بد غذا که کلی لذت بردم!در مقایسه با مالزی مثلا!!!!
صنایع دستی های بسیار زیبایی هم داره با قیمت های خوب که مثل خودمون خیلی هم اهل چونه هستند:)
اگر دنبال یه جای ارزون هستین برای تابستون که بشه کلی هم توش خوش گذروند به نظرم ارمنستان انتخاب خوبیه:)
یه عکس هم اینجا گذاشتم.


Comments (4)
:D منم ببرین تبت!
June 28, 2006 22:19
خیلی از دیدن کامنتت احساس ارامش کردم نمیدونم چرا ولی ممنون
راستی این استخری که ما شایان را گذاشتیم مخصوص بچه هاست و ابش 90 درجه فارنهایت هست و بزرگترها نمیتونن توش شنا کنن فقط اگه کلاس مامان و من باشه یکی از والدین میتونن با بچه برن تو اب
گلناز: چه خوب :)
June 29, 2006 09:15
:)
مبارک باشه
June 30, 2006 12:18
what a "jahangard" you are!:P
teach me!:)
June 30, 2006 21:00